Že več kot 3000 pacientov Ustne Medicine! | Medical Dentistry
Ustna medicina

Že več kot 3000 pacientov Ustne Medicine!

V zadnjih treh letih, odkar deluje klinika Ustna Medicina, smo se srečali s številnimi pacienti, ki so iskali zobozdravstveno oskrbo. Skozi vrata naše klinike je stopilo že več kot 3000 ljudi. Še posebej veseli smo, da je bil naš 3000. pacient prav naša najmlajša pacientka, Julija Brezavšek, ki je letos upihnila prvo svečko.

Ponosni smo, da so med našimi zvestimi obiskovalci klinike tudi najmlajši, saj so dobri temelji ustnega zdravja v otroštvu, odlična naložba za vse življenje.  Vsak izmed pacientov nas je v teh letih obiskal s svojo zgodbo, težavo ali zgolj s preventivno skrbjo za dobro počutje. V nadaljevanju smo zbrali nekaj njihovih mnenj in vtisov o nas in našem delu.

Sem mlajša upokojenka, ena izmed tistih, ki se ne morejo pohvaliti z dobrim zobovjem. Verjetno sem to podedovala po starših, kdo ve. Redno pa sem obiskovala zobozdravnika (večkrat tudi s strahom in bolečinami), vedoč, kako pomemben je vsak zob in da njihovo redno vzdrževanje še kako vpliva na splošno zdravje.

V letu 2013 sem po odhodu osebnega zobozdravnika v pokoj ostala brez njega. Bil pa je že čas za ukrepanje glede dotrajanega mostička in nestabilne proteze. Ko sem v knjižnici zasledila prvo številko novičnika Od ust do ust Ustne medicine, sem bila sprva malce skeptična. Toda ob temeljitem prebiranju zanimive vsebine mi je notranji glas rekel: “Pozanimaj se!” Z vstopom v njihov lepi in estetsko urejeni ambient, prostor, poln pozitivne energije, ki jo je bilo čutiti tudi pri osebju, se mi je v hipu prikradel nasmeh na usta. Sprejemna soba, v katero me je usmeril g. Jernej, me ni po ničemer spominjala na običajno čakalnico v splošnem zobozdravstvu. Nasprotno. Tu sem lahko pred vstopom v ordinacijo v sproščenem vzdušju spila kavo, čaj ali vodo ter prebrala kakšno znanstveno revijo ali knjigo s pametno vsebino.

Ob pristnem nasmehu dr. Sebastjana Perka in njegovem povabilu na 15-minutni pogovor sem v hipu pozabila na običajno tremo in strah pred novim. Prijazno, s človeško toplino me je seznanil z informacijami o splošnem zdravju, o težavah in strahovih ter zavzeto prisluhnil moji želji in težavi. Začutila sem, da mu lahko povsem zaupam, da mi resnično želi pomagati, zato sem takoj sprejela njegovo ponudbo v celoti.

Doktorju Perku in ostalemu osebju iskrena hvala za dobro estetsko opravljeno delo in za vse prijetne urice, ki sem jih preživela v šestih mesecih, ki so minili brez strahu in bolečin, v krogu vedno nasmejanega ter zaupanja vrednega osebja.
– Olga Štrukelj

————————–

Spoštovani dr. Pirtovšek!

Iskrena hvala vam in vaši asistentki Ivani za kakovostno opravljeno storitev in osebni trud, ki sta ga vložila, da lahko zdaj dan začnem in končam z nasmehom.

Zelo cenim vaš spoštljivi odnos in pristop do strank. In kar je zelo pomembno – vaše delo poteka brez naglice, tako da človek dobi prijeten občutek, ki mu pravimo ZAUPANJE. Žal se prepozno zavémo, kako pomembno vlogo imajo za nas lepi in zdravi zobje, ne samo kadar opravljajo nalogo prehranjevanja, ampak tudi pri estetskem videzu, saj prinesejo večjo samozavest. O tem se lahko prepriča vsak, ki obišče vaš zobozdravstveni center in se prepusti vašim rokam.

Res lahko z velikimi črkami zapišete, da so vodila pri vašem delu: STROKOVNOST, ODGOVORNOST in PRIJAZNOST. Časi pa se tudi spreminjajo in sodobni zobozdravnik postaja vse bolj osebni zdravnik – prijatelj ter nadzornik naših zob. In to, dr. Pirtovšek, ste zame postali vi – moj osebni zdravnik in prijatelj.
– Majda Trtnik

————————–

V otroštvu nisem imel sreče z zobozdravniki. Dogajalo se je, da sem zbežal s stola. To sem počel tudi pozneje, ko sem bil že poročen. Socialistično zdravstvo ni premoglo kakovosti in pristnega človeškega odnosa razen častnih izjem. Ko sem končno našel pravega, ki smo ga klicali Lala, je prehitro odšel v pokoj. Tako se je spet začelo obdobje mojih muk, ki je trajalo kar nekaj let, dokler mi ni prijateljica Andreja priporočila svojega sošolca Mateja, ki dela v zasebni ordinaciji.

Od prvega stika z Matejem, ki je tedaj šele začenjal poklicno pot, me ni bilo več strah zobozdravniškega stola. Preprosto zaupam njegovi strokovnosti in predanosti delu. Z menoj je imel kar nekaj let resnega dela. Rešil je vsak problem, in to z lahkoto, značilno za prave mojstre. Pri najhujših posegih mu ni zmanjkalo smisla za humor, ki je v takšnih trenutkih za pacienta bolj zdravilen kot karkoli drugega. Zraven je bila vedno Ivana, ki je skrbela, da je vse potekalo, tako kot mora. Njen mir in blagi nasmeh mi je vedno povedal, da se bo vse dobro izteklo.

Bil sem navdušen, ko mi je povedal, da bo z dr. Perkom odprl Ustno Medicino. Od prvega dneva jo spremljam. V tem vidim vzorčni primer dobre prakse. Tu je združena prava ideja o vrhunski medicini s pravimi kadri in sodobno opremo na pravem mestu, ob pravem času. Vse to držijo skupaj Matejeva neizčrpna energija, optimizem in poslovna morala. Brez slednje, ki je danes v družbi na psu, ta poslovni model ne bi bil mogoč. Matejev čut dolžnosti do lastnega poklica ga je vodil k nenehnemu izpopolnjevanju in iskanju sodobnih trendov na polju ustne medicine. To čutimo vsi, ki pridemo k njemu. In prihajamo od povsod, iz vse Slovenije, pa tudi iz Velike Britanije, Srbije …

Ponosen sem, da je tudi Jernej, moj nekdanji študent, član te zmagovalne ekipe.
– Dr. Dejan Jelovac

Want to visit us?

Fill out the form and we'll call you back soon
 
 

Welcome to our holistic dentistry clinic!

The Medical Dentistry represents a completely new and different approach to patient treatment. To start with, we refer to everyone who wishes to begin their journey of oral care at our clinic, as our guests. We aim to make every guest who enters our clinic feel comfortable and safe, help them lose their fear of dentists and trust the professionals who will be handling their dental issues. The essence of our work is to raise the awareness of the general public about the importance of maintaining the health of the entire oral cavity which has a significant impact on the body, both physically and psychologically. We believe that the success of the dental treatment our guests receive is the result of a respectful and authentic relationship between the guest themselves and our staff. Therefore, we will always take the time to get to know you as a person and not just as someone ‘who owns a set of teeth’. We will never make decisions for you. Our job and commitment is to properly educate you and explain complicated matters in a simple way, and to offer you a variety of options to choose from. This is the only way we can make sure your decisions will be in alignment with your own personal values and wishes. We firmly believe that everyone has the right to either choose to support their own health, or say ‘no’ to anything they may not want to experience.