Vprašalnik | Medical Dentistry

Želite izvedeti ali je Ustna Medicina prava izbira za vaše dolgoročno ustno zdravje?

Preprosto odgovorite na naslednja vprašanja z DA ali NE, seštejte odgovore in izvedeli boste v katero od ponujenih kategorij ste se uvrstili. Tako boste hitro izvedeli ali smo primeren partner za vaše potrebe in pričakovanja glede ustnega zdravja.

Da Ne
Bi radi obiske pri zobozdravniku prilagodili obveznostim v službi, šoli in drugim vašim aktivnostim, ne da bi se jim odpovedali (zelo zgodaj od 7.00 - 9.00 ali zvečer od 18.00 - 21.00)?
Ali je za vas pomembno, da ordinacija nudi urejeno, prijazno, razumevajoče in hkrati zelo profesionalno okolje?
Ali vaša odločitev pri izbiri zobozdravstvene ordinacije temelji zgolj in samo na ceni?
Ali je za pomembno, da vaš zobozdravnik tudi poučuje, predava in se ukvarja z raziskovalnim delom ter se nenehno izobražuje o novostih na zobozdravstvenem in medicinskem področju?
Ali želite zobozdravstveno oskrbo svojih zob, dlesni in ugriza z naprednimi in sodobnimi oblikami zdravljenja?
Želite vse svoje zobe obdržati do konca življenja?
Ali sta za vas kvaliteta zobozdravstvene storitve in odnos osebja, pomembnejša kot cena storitve, pa čeprav je ta zelo nizka?
Ali se strinjate, da je zdrav nasmeh, ki vam omogoča dolgotrajno garancijo zdravja, pomembnejši od zgolj lepega nasmeha?
Ali se držite dogovorjenega datuma pri obisku zobozdravnika in ne odpovedujete termina v zadnjem trenutku?
Ali spoštujete in dosledno izvajate navodila zobozdravstvene ekipe za vzdrževanje optimalnega ustnega zdravja?
Ste pripravljeni za svoje ustno zdravje investirati nekoliko več denarja in tako doseči dolgoročni rezultat, na katerega boste ponosni?
Je za vas pomembno, da lahko plačilo zobozdravstvenih storitev izvedete s prilagojenim finančnim načrtom (plačilo na obroke, družinski popusti, subvencija Ustne Medicine)?
Ali bi si želeli, da je skupni čas, ki ga porabite za zobozdravnika krajši, tako da so vam na voljo daljši termini, brez čakanja in posedanja v sprejemnici?
Pričakujete celostno obravnavo ustnega zdravja in vam prilagojen strokovni načrt oskrbe?
Želite, da vas zobozdravnik spremlja tudi po tem, ko bo poseg končan?
Imate namen doseči dolgoročno in optimalno ustno zdravje, in ne obiskovati zobozdravnika samo za popravilo škode in odpravljanja težave?
Ali je pomembno, da za vas skrbi ekipa različnih specialistov, ki se med seboj posvetujejo in timsko pristopijo k zdravljenju vaših zob?
Vsak odgovor DA vam prinese 1 točko. Prosimo seštejte kolikokrat ste odgovorili pritrdilno in preverite rezultate ujemanja vaših potreb glede ustnega zdravja in s storitvami, ki jih nudi Ustna Medicina.

Obstaja verjetnost, da nismo najboljša izbira za vas. Predlagamo pa, da nas obiščete in drug drugemu ponudimo priložnost. Ekipa Ustne Medicine bo z vami sprejela izziv in vam predstavila pot do ustnega zdravja, ki si ga sami želite. Brez predsodkov in obtoževanj. Dovolimo si, da gremo vsaj na prvi zmenek, kaj pravite? Po prvem brezplačnem obisku pa se dogovorimo, ali nadaljujemo po skupni poti, ali se razidemo. Vsekakor ste pri nas dobrodošli.

Zelo verjetno je, da vam bomo v Ustni Medicini lahko pomagali na način, ki ga pričakujete. Čeprav ste na zelo pomembna vprašanja večkrat odgovorili z NE, je to pogosto posledica trenutnih življenjskih okoliščin ali preteklih izkušenj z zobozdravniki, kar je razumljivo. Zobozdravstvo je v preteklosti res bilo drugačno, pacientom stresno in neprijetno. Skupaj smo postavljeni pred velik izziv: ali bomo lahko spremenili določena ukoreninjena prepričanja in vam omogočili, da spoznate, da je naložba v ustno zdravje ena najboljših, za katero se lahko odločite v življenju. Vsekakor vas vabimo, da skupaj ugotovimo, na kakšen način vam lahko v prihodnosti najbolje pomagamo.

Brez dvoma, ekipa Ustna Medicine je prava izbira za vas. Očitno je, da svoje zdravje postavljate visoko na prioritetni lestvici. Zavedate se razlike med pravo vrednostjo in ceno storitve. Za svojo investicijo želite dobiti le najbolje. Naše strokovno osebje vas bo obravnavalo celostno, dolgoročno in s sodobnimi pristopi zdravljenja. Pričakali vas bomo v sproščenem, prijetnem in pomirjajočem okolju. Z veseljem vas pričakujemo, da se prepustite naši strokovnosti in timskemu pristopu specialistov na najvišjem nivoju.

Want to visit us?

Fill out the form and we'll call you back soon
 
 

Welcome to our holistic dentistry clinic!

The Medical Dentistry represents a completely new and different approach to patient treatment. To start with, we refer to everyone who wishes to begin their journey of oral care at our clinic, as our guests. We aim to make every guest who enters our clinic feel comfortable and safe, help them lose their fear of dentists and trust the professionals who will be handling their dental issues. The essence of our work is to raise the awareness of the general public about the importance of maintaining the health of the entire oral cavity which has a significant impact on the body, both physically and psychologically. We believe that the success of the dental treatment our guests receive is the result of a respectful and authentic relationship between the guest themselves and our staff. Therefore, we will always take the time to get to know you as a person and not just as someone ‘who owns a set of teeth’. We will never make decisions for you. Our job and commitment is to properly educate you and explain complicated matters in a simple way, and to offer you a variety of options to choose from. This is the only way we can make sure your decisions will be in alignment with your own personal values and wishes. We firmly believe that everyone has the right to either choose to support their own health, or say ‘no’ to anything they may not want to experience.