Veseli december | Medical Dentistry
veseli december

Veseli december

Trenutni mesec je moj drugi najljubši mesec v letu. Nase začne opozarjati, še preden se začne in vsako leto se ga veselim in vsako leto je bolj nor. Letos se je začel v znamenju dobrodelnosti.

Verjamem, da se tudi med vami najde kdo, ki si je izbral svojega otroka in ga kot Božiček za en dan obdaril. Meni je letos uspelo kupiti toliko stvari, da sem škatlo komaj zaprla. Misleč, da nas je Božičkov malo, otrok pa še vedno preveč, sem darilo odnesla na zbirno mesto, kjer sem se med vsemi škatlami, ki so bile naložene od tal do stropa na dooolgem hodniku, dobesedno izgubila. Pogled na vse škatle me je enostavno šokiral. Pozitivno, seveda. Vesela sem, da imamo zavest pomagati drugim. Velikokrat gre za res majhno pozornost, vendar je ta najredkejša in najčistejša oblika radodarnosti. Dobro delo te bogati. To vedno delam zase, saj je občutek, da lahko narediš nekaj dobrega za nekoga, izjemno dragocen. Vsak se odloči za svojo obliko dobrega dela, zato ni pomembno, kakšno je, važno, da je dobro.  Dobrodelne akcije v mesecu decembru najdemo vsepovsod. V času obdarovanja in dobrih mož bodimo tudi mi dobri. Saj veste, kako pravijo, dobro se z dobrim vrača.

Želim vam lepe praznike.

 

Want to visit us?

Fill out the form and we'll call you back soon
 
 

Welcome to our holistic dentistry clinic!

The Medical Dentistry represents a completely new and different approach to patient treatment. To start with, we refer to everyone who wishes to begin their journey of oral care at our clinic, as our guests. We aim to make every guest who enters our clinic feel comfortable and safe, help them lose their fear of dentists and trust the professionals who will be handling their dental issues. The essence of our work is to raise the awareness of the general public about the importance of maintaining the health of the entire oral cavity which has a significant impact on the body, both physically and psychologically. We believe that the success of the dental treatment our guests receive is the result of a respectful and authentic relationship between the guest themselves and our staff. Therefore, we will always take the time to get to know you as a person and not just as someone ‘who owns a set of teeth’. We will never make decisions for you. Our job and commitment is to properly educate you and explain complicated matters in a simple way, and to offer you a variety of options to choose from. This is the only way we can make sure your decisions will be in alignment with your own personal values and wishes. We firmly believe that everyone has the right to either choose to support their own health, or say ‘no’ to anything they may not want to experience.