Ne želim aparata, ki bi se videl. Kakšne so moje možnosti? | Medical Dentistry
Incognito

Ne želim aparata, ki bi se videl. Kakšne so moje možnosti?

Kot prvi v Sloveniji uporabljamo resnično nevidne zvezdice, ki so prilepljeni na notranji strani zob. To vam omogoča, da nadaljujete s svojimi vsakodnevnimi opravili brez pomanjanja samozavesti, kajti nihče ne bo opazil, da imate nameščen fiksni ortodontski aparat.

Incognito lingvalni nosilci so primerni za vse starosti – otroke, mladostnike in odrasle, ki si želijo izboljšati položaj zob in urediti nasmeh ter ugriz. Vsak nosilec je izdelan za vsak zob posebej in na ta način je sistem izredno udoben ter rezultat izjemno natančen. To izdelavo omogoča najnovejša računalniška tehnologija, s katero s pomočjo 3D programom in tiskalnikom izlivajo nosilce iz zlate zlitine.

Prednosti incognito nesnemnega ortodontskega aparata

Prilagodotev, estetika, čas zdravljenja, udobje, brez omejitev, vse to so lastnosti, ki jih z Incognito nevidnimi aparati še dodatno izkoristimo.

Katere nepravilnosti lahko rešujem z nevidnim incognito aparatom?

Kljub temu, da vam je lahko najpomembnejši izgled vaših zob, je pogosto zelo dobro za vaše zdravje zob, da se uredi njihov položaj in ugriz. Medtem, ko je odločitev o vrsti zdravljenja izključno v domeni vas in specialista ortodonta, so spodaj navedeni primeri, kjer je ortodontsko zdravljenje primerno in zaželjeno.

Vrste estetskih ortodontskih aparatov

Incognito nosilci so pričvrščeni na notranji strani zob in jih ni moč videti od zunaj. Se popolnoma prilegajo vašim zobem in so izjemno tanki.

Material za ortodontski aparat

Na nosilce pritrdimo ostale dele fiksnega ortodontskega aparata. Nosilci se pritrdijo na tvoje zobe s posebnim lepilom. Nato se v utor na sredini nosilca namesti lok. Zvezdice imajo tudi krilca, preko katerih se namesti gumica, ki drži lok v pravilnem položaju.

Want to visit us?

Fill out the form and we'll call you back soon
 
 

Welcome to our holistic dentistry clinic!

The Medical Dentistry represents a completely new and different approach to patient treatment. To start with, we refer to everyone who wishes to begin their journey of oral care at our clinic, as our guests. We aim to make every guest who enters our clinic feel comfortable and safe, help them lose their fear of dentists and trust the professionals who will be handling their dental issues. The essence of our work is to raise the awareness of the general public about the importance of maintaining the health of the entire oral cavity which has a significant impact on the body, both physically and psychologically. We believe that the success of the dental treatment our guests receive is the result of a respectful and authentic relationship between the guest themselves and our staff. Therefore, we will always take the time to get to know you as a person and not just as someone ‘who owns a set of teeth’. We will never make decisions for you. Our job and commitment is to properly educate you and explain complicated matters in a simple way, and to offer you a variety of options to choose from. This is the only way we can make sure your decisions will be in alignment with your own personal values and wishes. We firmly believe that everyone has the right to either choose to support their own health, or say ‘no’ to anything they may not want to experience.