Nazaj k osnovam | Medical Dentistry
monitor

Nazaj k osnovam

Ne morem verjeti. Toliko nepotrebnega dvoma in spraševanja same sebe, če sem se prav odločila, me bo to delo sploh veselilo in če bo zame ustreznejše kot delo zobne asistentke. Še pred pol leta sem bila skeptična do ideje, da se vrnem k svojemu prvotnemu poklicu, sedaj pa …

Po poklicu zobotehnik, s pet let delovnih izkušenj, sem se vedno želela preizkusiti še v vlogi zobne asistentke. Tako sem tudi začela svojo pot v Ustni Medicini. Kot zobna asistentka sem spoznala celoten potek zobozdravstvene oskrbe, kar je zame velika prednost – za boljšo predstavo in razumevanje vloge zobotehnika. V tem času sem dobro spoznala tudi vse terapevte in način dela vsakega od njih. Ko pa sem delo asistentke docela osvojila, mi je nekaj manjkalo, nekaj več, nekaj novega.

Očitno je bila moja želja dovolj močna, saj se mi je ponudila nova priložnost dela na tehniki, tokrat v bolj sodobni obliki. Postala sem digitalni zobotehnik. Vem, da mi je to delo pisano na kožo, vprašanje pa je bilo, če mi bo odgovarjal tudi digitalni način dela. Sedaj lahko brez trohice dvoma potrdim, da me je sodobni način takoj navdušil, zato sem ga hitro osvojila. Digitalna oblika dela je veliko lažja in zelo natančna, poleg tega pa prihrani ogromno časa.

Veselje do dela je čedalje večje in zavedam se, da je pred mano pot konstantnega učenja in izpopolnjevanja, zato me sploh skrbi, da bi se naveličala rutine ali enoličnosti. To pa je dodatna motivacija za moj napredek in razvoj.

Dvomi razblinili in svoj poklic opravljam kot bi si lahko samo želela, saj je vsak dan nov izziv. Delo je postalo moj hobi!

Want to visit us?

Fill out the form and we'll call you back soon
 
 

Welcome to our holistic dentistry clinic!

The Medical Dentistry represents a completely new and different approach to patient treatment. To start with, we refer to everyone who wishes to begin their journey of oral care at our clinic, as our guests. We aim to make every guest who enters our clinic feel comfortable and safe, help them lose their fear of dentists and trust the professionals who will be handling their dental issues. The essence of our work is to raise the awareness of the general public about the importance of maintaining the health of the entire oral cavity which has a significant impact on the body, both physically and psychologically. We believe that the success of the dental treatment our guests receive is the result of a respectful and authentic relationship between the guest themselves and our staff. Therefore, we will always take the time to get to know you as a person and not just as someone ‘who owns a set of teeth’. We will never make decisions for you. Our job and commitment is to properly educate you and explain complicated matters in a simple way, and to offer you a variety of options to choose from. This is the only way we can make sure your decisions will be in alignment with your own personal values and wishes. We firmly believe that everyone has the right to either choose to support their own health, or say ‘no’ to anything they may not want to experience.